UEFA, Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı

UEFA, Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattığını açıkladı.

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takım’ın sevinci kısa sürdü. Ay-Yıldızlı takıma galibiyeti getiren golleri atan Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattığını açıkladı.

UEFA’DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASI

UEFA’dan yapılan açıklamada, “2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya’nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya-Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral’ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği’nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir.” ifadelerine yer verildi.

MERİH DEMİRAL GOL SEVİNCİNİN NEDENİNİ AÇIKLADI

Karşılaşmanın ardından Merih Demiral gol sevinciyle ilgili “Türk olduğum için gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor, onların desteğiyle bu gol sevincini daha da anlamlı hale getirdim,” dedi. Bozkurt işareti yaparak kutladığı gol sevincinin bir mesaj içermediğini, sadece mutluluğunu ve gururunu göstermek istediğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx