Usta Analist: O Altcoinler 2024’te Piyasanın Hakimi Olacak!

Analist Miles Deutscher, son videosunda kripto para piyasasının zirve noktasına daha önce Kasım-Aralık 2024 olarak tahmin edildiğini ancak son dönemdeki yavaşlama ve özel fonlama ile yeni proje lansmanlarındaki durgunluğun, zirveyi daha gerçekçi bir şekilde 2025’e ertelediğini belirtti. Bu yavaşlamanın değerli bir zaman kazandırdığını ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Deutscher, altcoinler için de önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Deutsche, altcoinler için yorum yaptı

Analist, altcoinleri ana gruplara ayırarak değerlendirdi. Ethereum (ETH) ve ilişkili token’lar ise tartışmanın başında yer aldı. Ethereum’un 7 Temmuz’da gerçekleşecek olan ETF lansmanının piyasa performansını artırması bekleniyor. Ethereum, daha yüksek dip noktaları oluşturmaya ve kritik destek seviyelerini korumasına devam ederken, yakın vadede uzun pozisyonlar için güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Deutscher, yakından takip ettiği bazı Ethereum tabanlı token’lardan da bahsetti. Ondo, 4 saatlik grafikte 1,15 dolar civarında destek ile bayrak formasyonu oluşturuyor. Bu seviyeyi aşabilirse potansiyel olarak 1,30 dolara yükselebileceğini, yakından takip ettiğini söyledi. Lido isimli bir diğer token ise regülasyon haberlerinin etkisiyle kritik seviyelere yakın dirençle karşılaşarak yükseliş gerçekleştirememişti. Likidasyon riski göz önünde bulundurularak destek seviyelerinde nasıl tepki vereceğini görmek istediğini belirtti.

Meme coin’lerin gücü

Analist, son dönemde özellikle kedi temalı meme coin’lerin güçlü performansına da dikkat çekti. Perakende yatırımcıların meme coin’lere olan ilgisinin arttığını vurguladı ve kişisel çekincelere rağmen değerlendirmeye alınabileceklerini düşündürdü. Düşüş trendinde olmasına rağmen Pepe’nin kritik direnç seviyelerini aşması durumunda olası bir yükselişin habercisi olabilecek ilginç bir formasyon oluşturduğunu belirtti.

Derin ve yapay zeka projeleri

Miles, potansiyel büyüme için belirlenen sektörler arasında merkezi olmayan internet (Deepin) ve yapay zeka (AI) projelerinin yer aldığını sözlerine ekledi. World Mobile Token (WMT) gibi Deepin projeleri, küresel ölçekte internet erişimini demokratikleştirmeyi hedefliyor ve uzun vadede umut verici büyüme potansiyeli sunuyor. Bu arada Aether gibi yapay zeka projeleri ve Allora gibi yaklaşan ağlar, merkezi olmayan yapay zeka alanında devrim yaratmaya hazırlanıyor. Bu projelerin piyasada ilgi ve değer görmesi bekleniyor.

Deutscher’in bu açıklamaları, kripto para piyasasının kısa vadede bir durgunluk dönemi geçirse de uzun vadede yükseliş potansiyelini koruduğunu düşündürüyor. Yatırımcıların, piyasa hareketlerini yakından takip ederek yatırım kararlarını bu bilgilere göre vermeleri gerekiyor. Ancak unutulmamalıdır ki kripto paralar yüksek volatilitesi olan varlıklar olup bu haber yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx